Acceptabele Contentrichtlijnen

E-commerce is een wereldwijde connector die verkopers met klanten over de hele wereld verbindt. RAW&SILK is er trots op dat ze iedereen de kracht geeft om te ontwerpen en de mogelijkheid bieden om een ​​online shop te starten, waar ze zich ook bevinden.

We willen dat ingezonden content respectvol is voor anderen en voor de wet, dus houd daar rekening mee voordat je op de startknop in jouw winkel drukt. Content die hatelijk en illegaal is en die intellectuele eigendomsrechten schendt, kan te allen tijde worden beoordeeld en verwijderd.

Intellectuele eigendomsrechten

RAW & SILK respecteert jouw werk en stelt je in staat jouw stem en ideeën te uiten. We vragen je dan ook het werk en de creatieve rechten van anderen te respecteren. Je moet eigenaar zijn van de content die je indient en upload bij RAW&SILK, of de rechten hebben om deze te gebruiken, weer te geven en door te verkopen. Content moet voldoen aan het recht op publiciteit, handelsmerken en auteursrechten.

Illegale content

We zullen content verwijderen die kinderpornografie weergeeft. Obscene content, of content die illegale activiteiten weergeeft of promoot, kan worden verwijderd. je moet ook jouw lokale wetgeving volgen en die van de regio’s waarnaar je bestellingen verzonden worden. Het is jouw verantwoordelijkheid om te begrijpen wat je wettelijk wel en niet voor jouw winkel kunt maken.

Hatelijke content

RAW&SILK is er trots op klanten over de hele wereld te bedienen. We waarderen tolerantie, begrip en respect. We tolereren geen content die haat jegens een persoon of groep uitdrukt. Je kunt dit soort content niet uploaden – het is gewoon niet in de geest van RAW&SILK en we behouden het recht voor om orders zonder opgave van reden te weigeren.

Nog een paar opmerkingen

Jouw content is van jou – RAW&SILK zal het niet gebruiken in onze advertenties of als promotiemateriaal zonder uw toestemming. Alle content wordt beoordeeld en we behouden ons het recht voor om deze op elk moment en om welke reden dan ook te verwijderen. Elk geval wordt afzonderlijk beoordeeld. Het is jouw verantwoordelijkheid als verkoper/designer om onze contentsrichtlijnen te volgen – lees onze Servicevoorwaarden als je meer informatie wilt. Door content in te dienen bij RAW&SILK, accepteer je dat deze voldoet aan zowel onze richtlijnen als onze Servicevoorwaarden.