RAW&SILK: Custom kleding

Custom kledingHet wachten is voorbij, RAW & SILK – het bedrijf met awesome custom kleding en nog veel meer – is hier om jou de hoogste kwaliteit gepersonaliseerde kleding en merchandise te bieden.

Het is iets meer dan een maand geleden sinds de officiële lancering van onze nieuwe website en we hebben sindsdien onze handen vol met werk. We willen iedereen van harte bedanken voor het feit dat de lancering zo’n groot succes is geworden, onze dank is groot!

Het zou niet eerlijk zijn tegenover onze klanten als we niet iets zouden doen om te vieren, toch?
Daarom zullen we voor een beperkte tijd een kortingscode van 15% aanbieden voor elk aangepast product dat beschikbaar is op onze webwinkel. Dus aarzel niet te lang of mis uw kans om een ​​kwalitatief hoogwaardige custom kleding op maat te krijgen met 15% korting!
Je kunt de kortingscode invoeren in het daarvoor bestemde veld op de afrekenpagina om deze toe te passen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het plaatsen van een bulkbestelling of wilt samenwerken met ons, ga dan naar de pagina ‘Offerte opvragen‘ en vul de velden in. Probeer je inzending zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven. Hoe gedetailleerder je inzending, hoe gerichter de offerte. Offertes zijn gratis en vrijblijvend, daarnaast zullen we proberen ervoor te zorgen dat je de offerte, binnen 2 kantooruren ontvangt.
Dus maak je handen vuil en begin met het ontwerpen van je eigen t-shirts, hoodies, rugzakken, muismatten, sleutelhangers, patches, truien, casual en mouwloze shirts, tanktops, werkkleding, accessoires, slabbetjes, kinderkleding, petten, mutsen en nog veel meer!

Dankzij onze geavanceerde productontwerper kunt je het gekozen custom kleding customizen met jouw eigen tekst, afbeeldingen en ontwerpen. Moeite met vinden van een geschikt ontwerp voor je tee, hoodie, snapback, hoed of muts? We got your back! Kies uit onze brede selectie van unieke stockgrafieken, mix, match en combineer ze om uw gepersonaliseerde, op maat gemaakte ontwerp te creëren. Met meer dan 100 unieke, aanpasbare producten beschikbaar voor al jouw ontwerp- en afdrukbehoeften, je zult zeker iets voor jezelf of geliefden vinden.
Heb je niets gevonden dat je zou willen customizen? stuur ons een bericht in de chat! We breiden ons assortiment dagelijks uit en we horen graag jouw feedback!

Blijf op de hoogte voor toekomstige blogs waarin we de komende veranderingen en opwindende nieuwe details bespreken die de komende weken zullen worden geïntroduceerd.

In de tussentijd zouden we het op prijs stellen als je een minuut kostbare tijd zou nemen om ons te vertellen welk soort functionaliteit u zou willen zien geïntroduceerd of toegevoegd op onze webwinkel!