Tips die jouw customized producten zullen verbeteren

verbeter customized producten

Heb je ooit een goed idee gehad voor customized producten, maar als je het eenmaal hebt geschetst, zag het er niet helemaal zo goed uit als je je had voorgesteld? Je bleef je afvragen waarom of hoe je het kon verbeteren om het er beter uit te laten zien, maar het kwam uiteindelijk niet overeen met je verwachtingen? Het is volkomen normaal om niet tevreden te zijn met het ontwerp van jouw customized producten, de piramides werden ook niet in één dag gebouwd. Het kost veel tijd om iets te verzinnen waardoor je de concurrentie voor zou zijn. Vandaag willen we je een paar eenvoudige trucs aanbieden die het customized product naar een hoger niveau tillen.

1. Gebruik kleur in jouw voordeel

Kleuren spelen een vitale rol in elk ontwerp. Veel mensen vergeten echter vaak het belang van de kleur van het gekozen product in plaats van het ontwerp zelf. Jouw gepersonaliseerde product gaat fungeren als de achtergrond en het frame voor uw aangepaste ontwerp. We hebben een breed scala aan producten in veel verschillende kleuren in ons assortiment om uit te kiezen, dus plan vooruit en kijk wat het beste bij jouw ontwerp past. Mix en match de producten en kleuren en vind een combinatie die aan je voldoet.

Wanneer je kleur gebruikt, zijn er veel dingen waar je aan moet denken. Als je dingen eenvoudig wilt houden, is het misschien de beste keuze om je aan één kleur te houden. Het is misschien de moeite waard om een ​​paar verschillende tinten van dezelfde kleur te gebruiken, maar het is meestal gemakkelijker om er een te houden voor het hele ontwerp.

2. Het belang van typografie en lettertypen voor customized producten

Wanneer je op lettertype gefocuste aangepaste producten maakt, wil je de aandacht van mensen trekken. We hebben een grote database met verschillende lettertypen beschikbaar in onze geavanceerde kledingontwerper. Probeer het standaardlettertype te vermijden en vind iets dat er beeldig en repetitief uitziet. Neem de tijd en probeer een hele reeks verschillende lettertypen voordat je de uiteindelijke beslissing neemt. Vasthouden aan hetzelfde lettertype is goed voor custom ontwerpen met minder tekst en zorgt voor consistentie. Als je ontwerp echter zwaarder is op het aantal woorden, is het misschien een goed idee om een ​​paar lettertypen te mixen die enorm van elkaar verschillen. Op deze manier zal jouw ontwerp iedereen oplettend maken.

3. Bedenk hoe customized producten worden afgedrukt

Een van de ergste gevoelens is misschien dat je de perfect customized product alleen maar kunt maken om het te laten afdrukken en niets op je afbeelding lijkt. Meestal weten mensen niet hoe eenvoudig of moeilijk hun ontwerp zal zijn om te printen. Dit is waar jouw custom productontwerpen echt kunt verbeteren en een stap voor kunt zijn op de concurrentie. Als je er zeker van wilt zijn dat je ontwerp er zo goed mogelijk uit ziet, is het het beste om een ​​paar principes te onthouden. Heldere en gedurfde lijnen hebben, de kleuren en de schaduwen zelf zo eenvoudig mogelijk houden en uit de buurt blijven van kleurverlopen.

Over het algemeen is het beste beleid om jouw ontwerp eenvoudig te houden, hoe ingewikkelder uw ontwerp voor customized producten, hoe moeilijker het wordt om te printen.

Laten we de belangrijkste dingen die onthouden moeten worden samenvatten in dit artikel:

  • Gebruik kleuren in jouw voordeel,
  • Probeer een goede balans te vinden in de hoeveelheid details,
  • Gebruik één lettertype voor eenvoudige illustraties en een verscheidenheid aan verschillende lettertypen als jouw ontwerp zwaarder is op het aantal woorden,
  • Denk na over hoe het zal worden afgedrukt,

Als je die paar tips in gedachten houdt bij het bedenken van een ontwerp voor jouw aanpasbare tee, tas, rugzak, mousepad, sleutelhanger, patche, hoodie, shirt, tanktop, werkkleding, accessoires, slabbers, kinderkleding, mutsen, mutsen met bemanning hals , oversized sweaters, je bent absoluut een voorsprong op de concurrentie. We hopen dat je het artikel leuk vond en iets nieuws hebt geleerd tijdens het lezen.

Als je persoonlijke tips en trucs hebt voor het ontwerpen van je mouw, voel je vrij om ze te delen met onze community, hieronder in de commentaarsectie.