Retourbeleid

Wij zijn RAW&SILK en onze klantenservice en productie worden beheerd en uitgevoerd door AKDR Visual Group BV (bedrijfsregistratienummer 33202220), een in Nederland te Amsterdam geregistreerd bedrijf met het hoofdkantoor op de Overtoom 147-149, 1054HG te Amsterdam.

Als u of uw klanten een probleem met de producten of iets anders bij de bestelling opmerken, dient u eerst een probleemrapport in te dienen. Zonder dit rapport kunnen wij uw retour niet in behandeling nemen.

Alle claims voor verkeerd bedrukte / beschadigde / defecte artikelen moeten worden ingediend binnen 4 weken nadat het product is ontvangen. Voor pakketten die tijdens het transport verloren gaan, moeten alle claims uiterlijk 4 weken na de geschatte leverdatum worden ingediend. Claims die worden beschouwd als een fout van onze kant, worden voor onze rekening gedekt.

Als u of uw klanten een probleem met de producten of iets anders bij de bestelling opmerken, kunt u een probleemrapport indienen:

Probleemrapport indienen

Het retouradres wordt standaard ingesteld op onze handeling partner AKDR Visual Group BV. Wanneer we een geretourneerde zending ontvangen, ontvangt u een geautomatiseerde e-mailmelding. Als AKDR Visual Group niet wordt gebruikt als het retouradres, dan is dit op eigen risico.

Redenen voor retouren

Verkeerd adres – Als u of uw eindklant een adres heeft opgegeven dat door de koerierdienst als onvoldoende wordt beschouwd, wordt de zending teruggestuurd naar onze vestiging. U bent aansprakelijk voor de verzendkosten als we een bijgewerkt adres bij u hebben bevestigd.

Niet-geclaimd – Zendingen die niet geclaimd worden, worden teruggestuurd naar onze fabriek en u bent aansprakelijk voor de kosten van een terugzending naar uzelf of uw eindklant.

Retouren – Wij adviseren altijd eerst contact met ons op te nemen voordat u producten retourneert. We betalen geen bestellingen terug voor verkeerd bestelde items of verkeerde maat, Omruilen voor een andere maat zijn voor uw eigen kosten.

Kennisgeving voor EU-consumenten: Overeenkomstig artikel 16, onder c), van Richtlijn 2011/83 / EU van het Europees Parlement en de Raad van 25 oktober 2011 betreffende consumentenrechten, kan het herroepingsrecht niet worden verleend voor de levering van goederen die zijn vervaardigd volgens de specificaties van de consument of duidelijk gepersonaliseerd, daarom behoudt RAW&SILK zich het recht voor om retouren naar eigen goeddunken te weigeren.